Jeugd & Gezinscoach Anieke

Ondertitel

 

Over ons

Anieke ter Brake biedt verschillende diensten aan in de verschillende leefgebieden. Wij werken voornamelijk met kinderen, jongeren en (jong) volwassenen waarbij een vorm van autisme of een verstandelijke beperking is geconstateerd. Dit doen wij in de vorm van coaching en ambulante ondersteuning.  

 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen, jongeren en jong volwassenen zich kunnen ontwikkelen in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Wij werken met maatwerktrajecten en zorgen ervoor dat de hulpvraag en begeleidingsstijl aansluit bij de ontwikkeling van de cliƫnt. Wij nemen voor iedereen de tijd om hen te begeleiden naar het einddoel.

 

Anieke ter Brake onderscheidt zich van andere organisaties en instellingen door haar flexibiliteit. Doordat wij een kleine organisatie zijn, is er in overleg veel mogelijk. Het plan kan regelmatig worden aangepast, zodat het kind, de jongere en het gezin centraal blijft staan.

 

Daarnaast wordt Anieke ter Brake regelmatig door organisaties en instellingen ingezet bij ziekte of zwangerschapsverlof.

 

Wilt u meer weten over wat wij doen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 
UA-60795980-1